Gipsi Gloria "Sara" av Hiselfoss

HD A    AA A   

f.06.04.2010   d.09.01.2018 cancer in the spleen

(Nøklebyåsen's Ulerich - Rikke Rimtusse av Hiselfoss)

June 2011

 

8mnths

relaxed!!

8weeks

Hei Bestematmor !
I dag liker jeg meg litt bedre på det nye stedet. jeg har hilst på den digre Gunnhild og hun er heldigvis ganske grei. Jeg har fått mitt eget lille telt, det ligner litt på det jeg hadde hjemme hos deg. Jeg har fått noen leiker også,men det er fine potter, bark og blomster som jeg også finner, når jeg vil bite i noe.
Jeg sov litt urolig i natt, men heldigvis kom det ei hand ned til meg når jeg gråt litt. Jeg har egen madrass, men nei takk, den ville jeg ikke ligge på, jeg skrøp under sengene og ble der til kl 01. da tisst jeg på hundens madrass og bæsjet før noen rakk å åpne døra for meg.de er skikkelig treige noen ganger. I dag fikk jeg noen rare godbiter,  brød med leverpostei på, som er tørket i ovnen. De roper Sara når jeg kommer mot dem og jeg får en godbit. Jeg liker det.
Jeg spiser og bæsjer og alle elsker meg. Jeg tror de sitter og venter på at jeg skal våkne, men noen ganger sover jeg 2 1/2 time. De er så stolt av meg, det ser jeg på dem. Ragnar vil alltid leike og da blir jeg veldig glad, da logrer jeg så halen går trill rundt, Matmor vil alltid kysse meg på magen og snuse på meg, det liker jeg sånn passe. I morgen skal jeg finne ut mer om dette stedet, de lar meg heldigvis få bli kjent i mitt eget tempo og jeg vil bare være foran huset akkruat nå. hvis jeg blir redd legger jeg meg bak Gunnhild og det synes hun er greit, så jeg tror det kan bli bra her etter hvert.

Valpeklem fra Sara

Godt å ha en stor og sterk venn - selv om det er en nuffe!