Hengivende Hector

av

Hiselfoss

Reg.nr.19161/01

F.28.08.01 - D. 21.05.2006

HD A - AA A

N Such

Skoghus

Amadeus

Such

Mahaiwah's Apache

S Nuch AP James Ross
Such Sanddynans Bessie

Bauernhofs

Jenna

Rico
Such Bauerhofs Carlina

N Such

Chianti Catinka

av Hiselfoss

MultiCH MultiV

Sennetta's Sixten

Dajan V D Hausmatt
Sennetta's Noa-Noa

Simiti's

After Eight

N Such Dalaleds Darkwin
Yasmine av Milkcreek

 

Hector trådde sine valpepoter i Batnfjordsøra, men da han var rundt 2 år så de seg ikke lenger i stand til å beholde ham. Planene for hjemreisen til Rakkestad var klare da mine kjære valpekjøpere i Nordland ringte og ba så pent for om at han kunne flytte til Nordland! På denne måten havnet han hos Monika Dreier, og der har han det storveis!

Han elsker turene i marka, og er omtrent ikke til å stagge når han får på seg trekkselen! Om morgenen er han heldigvis like glad i å sove som Monika - da stresser ingen av dem! Det er ganske utrolig at de to har klart å komme seg i utstillingsringen kl.09.00. Men, det har de - og det med bravur! Det har blitt mange cert etterhvert, så får vi bare håpe at han klarer storcertet og championatet til slutt! De har ikke vært snauere enn at de har tatt gruppeplasseringer også de to!

Hector har hittil hatt et damebesøk, og det resulterte i hele 10 valper! Den ene lille frøkenen skal den stolte far ta seg av selv i fremtiden!

Jeg står som medeier av denne snille og staute karen!

Våren 2005 gjorde Hector og Monika som trekkfuglene, de dro sørover. Nå bor de på Jeløya utenfor Moss, og angrer nok ikke på det valget!

Hector ble påkjørt og drept av bil i mai 2006!