Image of Sex

Reg.nr.09424/93

27.01.1993 - april 2001

HD fri - AA fri

 

Such Telebamsen Dear James

Nuch Labbetuss

Such Berntiers Famus

Nuch Zamba

Telebamsen Cita Cicilia
NORDuch Danettas Laro
Silva

Fonda

Krisi's ll Nero

Nuch Foursome's Herman Hector
Nuch Jessica
Bernerbakken's Sasha
N Such Bernerbakkens Fantan
Krisi's 5 Scarlet

 

 

 

Image ble kjøpt hos Tove og Odd Arnesen, Kennel Toodwood. Hun var utrolig lett å ha med å gjøre, alltid blid og glad. Man trengte aldri heve stemmen til henne! Image er den hunden som jeg faktisk trente litt lydighet med og hvor de grunnleggende momentene for LP 1 satt! Hun var avdelingsmester i lydighet flere ganger og var også mestvinnende berner sennen i lydighet i Norge et år! Vi fikk aldri prøvd oss i klasse 2 da hun ikke så noen grunn til å apportere annet enn posten. Hun var også utstilt med flere cert og ck.

Hun hadde to kull A-kullet og B-kullet. Det første var med Macis Springsteen og det andre med min egen Dalaleds Darkwin - hvor jeg beholdt Be my Baby av Hiselfoss.

Dessverre mistet vi Image når hun var litt over 8 år gammel. Hun trakk sitt siste sukk i mine armer her hjemme etter et kort sykdomsforløp. Hun ble behandlet for livmorbetennelse, men uten resultat.

Vi tenker stadig på Image med stort vemod - heldigvis har vi avkom etter henne som har arvet hennes milde og gode vesen!

Image hadde en helt spesiell plass i Marthe sitt hjerte!