N S DK NORD INTuch

Enslige Evelina

av

Hiselfoss

Mostwinning veteran female and no.4 most winning female totaly in Norway 2009 and 2010. Lina was also no. 6 most winning veteran in Norway (all breed) in 2010

Reg.nr.00550/01

f.13.12.00 - d. 24th. December 2010 - acute heart failure?

HD A - AA A

24/12-2010

We wake up in the morning, and realized that something was wrong with Lina. After less then an hour she was dead!

No words can describe how it feels, and we all miss her so much.

She was unique!

 

MultiCH MultiV

Sennetta's Sixten

Dajan

V D Hausmatt

D LUX INTuch

Igor von Vindonissa

Gina V D Hausmatt

Sennetta's

Noa-Noa

Arthos vom Blumenland

DK INTuch

Sennetta's Nanna

 

N S DK NORD INTuch NV-02

Be my Baby

av Hiselfoss

N Such

Dalaleds

Darkwin

Sixten

Dalaleds Bibby

Image of Sex

Such

Telebamsen Dear James

Fonda

Var det noen som nevnte fastelavensboller? (februar 2010)

Best In Show veteran at NKKs international dog show at Hamar 2009.

I do not think a bernese has ever done that before in Norway!

Easter 2009

Debuterte som veteran på NBSKs utstilling i Letohallen - BIRveteran

*Her first show as a veteran - BOBveteran

Lina hadde ingen problemer med å følge den yngre garde! Hun er "fit for fight" ettter sine fem kull med tilsammen 39 levende fødte valper - ikke dårlig!

*Lina had no problems with the young ones. She goes like a train like she always has done. Not bad from an old lady after five litters and 39 puppies. The youngest ones are 5 1/2mnths old.

 

Lina 7 1/2 years old

Lina at the age of 6 1/2 winning BOS at the spesiality in Trondheim, N. In the middle she is in the forest, eating blueberry.

 

Lina ble født på Lucia dagen! Den var en valp til, men dessverre var han dødfødt! Lina veide nesten 700gram og var fra første stund en robust valp!

Selv om hun var for mye hvit i sine tegninger og alene i kullet ble hun værende hos oss. Jeg var nok litt tvilende om jeg skulle beholde henne på grunn av fertiliteten. Hennes mormor gikk tom mange ganger, og nå fikk hennes mor bare en levende valp! I ettertid har Lina gjort tvilen til skamme! Hun har født 19 valper uten problemer - fordelt på to kull. K og M-kullene. Riktignok var det en død i hvert kull, men....

Til tross for sine rikelig hvite tegninger har hun også gjort det bra i utstillingsringen, hvor hun har fått til sammen 12 certifikat. Hun har også cacib. En dommer utttalte omtrent som følger: " Jeg vet jeg vil bli kritisert fordi hun er for mye hvit, men hun er fa.. ta den enste som er bygget til å dra 500 liter melk!" Men, hun har også fått 3 premie pga sine tegninger - og det er greit nok!

På sennenspesialen i Karlskoga, Sverige i 2002 ble hun nr 3 m/cert av til sammen 63 påmeldte tisper! Fra januar 2002 ble reglene for hvilende cert forandret i Sverige, så hun er ikke svensk champion.

På DKK's internationell utstilling i Fredricia 2005 ble hun BIR med cert, cacib og DANSK utstillingschampion for dommer Alice Christensen, DK.

Senere på dagen inntok Lina fjerdeplassen i gruppe 2 for dommer Terry Thorn, GB. Etter en slik dag gikk kjøreturen hjem til Norge greit, til tross for snøstorm i Danmark og gjennom Syd-Sverige!

I november 2005 fristet vi lykken i Vaxjø! 71 tisper og 47 hanner var påmeldt. P.g.a dette høye antallet hunder ble det dommerbytte, men tispene fikk beholde Petra Junehall, S. Dette var bra for Lina, som dommeren tydligvis likte meget godt! Hun seilte helt til topps, og kunne motta både cert og cacib. Nå kan hun tilføye SVENSK, NORDISK OG INTERNATIOANLT championat til sine titler. Med dette er hun den tredje norskoppdrettede BS tispe som har blitt international champion etter at reglene ble forandret - på førsten av 90-tallet - til at man må ha cacib fra tre forskjellige land for å bli international champion!

Lina var nr 5 mestvinnende BS tispe i Norge 2003! Samme år  hadde hun født hun sitt første kull i februar! I 2005 presterte Lina å bli nr.2 mestvinnende tispe i Norge! Fantastisk!

Ellers er Lina veldig lett å ha med hvor som helst! Hun forlater meg aldri av syne, og det er strengt tatt ikke nødvendig å ha henne hverken i bur eller bånd! Er vi på utstilling ligger hun trofast på bordet og venter!

Lina er mor til K-kullet , M-kullet , V-kullet ,X-kullet og B-kullet!