Simiti's After Eight

Reg.nr.07288/97

09.03.1997 - januar 2003

HD A - AA A

 

N Such Dalaleds Darkwin
Sixten
S SFuch Svedjekullens Zacko
Odenhills Nobless
Dalaleds Bibby
Jojan's Shomron ll
LP Sennengårdens Yoysan
Yasmine av Milkcreek
Nuch Herman Rubio
Telebamsen O'Cidric
Krisi's 10 Amanda Chiquita
Nuch Bastin Rebecca
SFuch Bergpuur of Glanzberg
Bastin Katherine

Molly er mor til C-kullet, D-kullet, F-kullet og I-kullet!

Molly - som hun ble kalt til daglig - var en parringsvalp etter Klumpen!

Hun var en stor og grov tispe! Hun kunne være noe reservert mot fremmede når hun gikk løs her hjemme på gården, men når hun hadde sett an "folket" litt og tok kontakt var det vanskelig å bli kvitt henne igjen!

På sitt første valpeshow endte hun opp som BIS 2 av 262 valper. Hun hadde flere cert og ck i offisielle klasser, men manglet stor certet for å bli champion!

Molly var et matvrak ut av en annen verden! Hennes oppfinnsomhet i jakten på mat var ubegrenset! Har ikke tall på alle de gangene hun hadde forsynt seg slik at magen sto som et trommeskinn! Godt at hun ikke visste at det er noe som heter magedreining!

Første gang Molly prøvde seg som jakthund var hun 7-8mnd gammel. Hennes jaktinstinkt var stort, og etter hvert resignerte jeg - hun måtte finne seg i å gå med sele og line i skogen. Gikk hun løs var det nesten garantert at hun fant et spor, og jakta var i gang! Unntakene var når hun var drektig! Da var hun from som et lam på tur, og gikk i hælene på meg hele tiden! Dette var et umiskjennelig drektighetstegn fra hennes side!

Hun fikk dessverre en kreftsvults i beinet, og i januar 2003 måtte vi ta den siste tunge turen til veterinæren med henne!

Nå er hun på de evige jaktmarker, og loser elg og rådyr av hjertens lyst!